Romantikus fotók jelentek meg a népszerű táncosról, Andrei Mangráról, aki azonban most nem Tóth Andi, hanem egy másik lány oldalán látható. A rajongók rögtön elkezdték találgatni, vajon együtt vannak-e?

Andrei Mangra Lissák Laurával alkot egy párt. Legalábbis Kollányi Zsuzsi most megjelent karácsonyi dalának videóklipjében, ahol ők a főszereplők. Andrei és szintén táncos partnere olyan hitelesen alakítják a szerelmespárt a kisfilmben, hogy a rajongók szerint nem kétséges, összejöttek egymással.

Andrei Mangra és Lissák Laura egy párt alkot a kisfilmbenForrás: Instagram/KollányiZsuzsi

A sármos táncosfiú magánélete azóta foglalkoztatja a közvéleményt, hogy feltűnt a TV2 showműsorában, a Dancing with the Starsban. A második évadban a népszerű énekesnő, Tóth Andi oldalán a győzelemig táncolták magukat, ám nem csak tehetségük miatt kerültek a címlapokra.

A két fiatal közt minden adásban izzott a levegő és egy ország találgatta, egymásba szerettek-e?

Andi viszont nemrég kijelentette, hogy csak barátok Andrei-jel, aki ezek után lehet hogy már tovább is lépett? A szerelmes pillantásokban gazdag karácsonyi kisfilmet ide kattintva tudjátok megnézni.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!