Rá sem ismerni Wolf Katira, durván megváltozott az énekesnő - Fotó

fotó Wolf Kati haja hajvágás Wolf Kati megváltozott Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekesnő új külsővel lepte meg rajongóit. Nem tudni, mi állhat a változás mögött, de az biztos, hogy mindenki ugyanúgy vélekedik róla!

Nemrég ünnepelte 47. születésnapját Wolf Kati, aki a karácsony közeledtével drasztikus lépésre szánta el magát. Új külsejét azonban imádják a követői, sőt pályatársai is dicsérik a változást. Kati úgy döntött, hogy levágatja hosszú, szőke haját egy rövidebb fazonra.

A fotó alá sorban érkeznek a dicsérő és biztató kommentek. Ördög Nórának, Horányi Julinak és Zsédának is tetszik Kati új frizurája, ami színében is megidézi a téli hangulatot, a havas tájakat.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.