Hihetetlen! Rúdtáncolni tanították Palik Lászlót - Videó

YouTube -
Király L. Norbi videó Király L. Norbi rúdtáncol rúdtáncolni tanították Palik Lászlót
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László nemrég abbahagyta a tévézést, azonban nem fordított hátat a nyilvánosságnak. Sőt, rendületlenül dolgozik tovább, ám ezúttal már egy internetes műsorban láthatja őt a közönség.

A Palikék Világa by Manna nevű műsorban az egykori sportkommentátor az idén jubileumi évadát ünneplő X-Faktor első szériájának emblematikus versenyzőit látta vendégül. Janicsák Vecával, Takács Nikolasszal és Király L. Norbival a kezdeti sikereikről és az azóta eltelt évekről beszélgetett Palik Laci.

Miközben Veca és Nikolas nem hagyott fel az énekléssel, Király L. Norbi pályája meglehetősen éles fordulatot vett. Nemrég szinte sokkolta a közvéleményt, amikor kiderült róla, hogy a színpadot a rúdtáncra cserélte.

Király L. Norbi teljesen megváltozott azóta, hogy először megjelent a képernyőn Forrás: Facebook

"Láttam egy videót, amin egy csávó rúdtáncol. Azt gondoltam, hogy ez jó, ez tetszik. Az egyik táncos barátomat kértem meg, segítsen abban, hogy megtaláljuk az ország legjobb férfi-rúdtáncos tanárát. Két hónapon keresztül nyomoztunk, mire megtaláltuk" – idézi Norbit a Bors, aki mutatott néhány gyakorlatot a stúdióban, de előtte még megtanította Palik Lászlót is rúdtáncolni.

A rúdtáncoló Palik Lászlóról készült videót ide kattintva nézhetitek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.