Megtörte a csendet válásáról Marsi Anikó: "Már nem tudtunk normálisan együtt élni Lacival"

Forrás: TV2 -
Gyarmati Gábor Palik László házasság Marsi Anikó új párja válás Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország egyik legismertebb televíziós házaspárjának, Marsi Anikó és Palik László közel két évtizeden át tartó kapcsolata véget ért. A hír mindenkit meglepett, hiszen senki sem tudta, mi is zajlik a háttérben.

Még nyáron robbant a szétválásukról szóló hír, amit aztán újabb bejelentés követett. A TV2 híradósára ugyanis rátalált a szerelem. Marsi Anikó most mutatkozott először együtt a címlapokon új szerelmével, akivel harmonikus a kapcsolata, és már a gyerekei is elfogadták az új férfit anyukájuk életében.

"Szóval nem úgy nézett ki a dolog, hogy márciusban még minden rendben volt, áprilisban meg már kinyílt a szívem egy új kapcsolatra... Ezek hosszú, fájdalmas, olykor érzelgős folyamatok hullámvölgyekkel és hullámhegyekkel." – kezdte fejtegetni az okokat Anikó.

Marsi Anikó és Palik László 18 éven át alkottak egy párt, ebből 16-ot éltek le együtt házastársakként.

Nem tudta, mikor lesz a szíve újra nyitott egy új kapcsolatra Forrás: TV2

"Miután ráeszméltem, hogy mi már nem tudunk és soha nem is fogunk egymással normálisan együtt élni, nem tudom, nem emlékszem, hogy mennyi időbe telt, hogy nyitott legyen a szívem egy új kapcsolatra" – folytatta a tévés.

Arra a kérdésre, hogy mit szeret igazán új párjában, Gyarmati Gáborban, Anikó egyértelmű választ adott: "Mindent. A másiknak a lényét, úgy, ahogy van. Én speciel imádom, ahogy Gábor a gyerekeimhez szól. Nagyon tetszik a köztük levő viszony"

– zárta Anikó a HOT!-nak adott válaszát.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.