Zimány Linda nem bízott sokat a képzeletre: mélyen dekoltált ruhában szexizett

Forrás: Vojcehovszki Richard/Bernice Fashion -
modell szexi dekoltázs Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda fotói mellett nem lehet elmenni szó nélkül. A modell örömmel mutogatja tökéletes testét és csábos dekoltázsát. 

Zimány Linda rendszeresen megosztja követőivel, hol tölti az estéket. A modell imádja a menő éttermeket és a szexi ruhákat, melyek rendre megvillantják csábos dekoltázsát és hosszú lábait. Legutóbb csütörtök este posztolt egy fotót, ahol egy pántos ruhában mosolyog éppen valakire. Hogy ki a szerencsés, azt sajnos nem osztotta meg követőivel, Linda ugyanis gondosan őrzi magánéletét.

Zimány Linda tökéletes formában van. Forrás: Vojcehovszki Richard/Bernice Fashion

A modell állítólag a szinglik táborát erősíti, de három éven belül már szeretne feleség és édesanya lenni. Számára Daniel Craig az ideális férfi, de hozzá hasonló sármos férfival is beérné. Az mindenesetre nagyon fontos Linda számára, hogy a férfinek legyen hatalma és fel tudjon rá nézni.

A modell szexi fotóját ITT tudod megnézni.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.