Forrnak az indulatok Gáspár Laci bakija kapcsán: ezt nehezményezik a rajongók

Gyöngyhajú lány X-Faktor baki Omega zöldhajú lány Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor mentora, Gáspár Laci hatalmasat hibázott a tehetségkutató műsor legutóbbi részében, amikor Kóbor Jánosra emlékezve a Gyöngyhajú lány helyett a zöldhajú lányról énekelt.

Nagy port kavart Gáspár Laci bakija, amikor az X-Faktor élő adásában a "Gyöngyhajú lány" helyett "zöldhajú lányt" énekelt.

Bár az Omega azt üzente Lacinak, hogy ők csak nevettek a bakin, a mentor mégis szörnyen érzi magát. Először Instagram-oldalán osztott meg egy bibliai idézetet, majd feltöltött egy videót, melyben az Apostol együttes "A legtöbb ember ott hibázza el" című számát énekli.

A rajongók mindkét bejegyzés alatt kígyót-békát kiáltottak Gáspár Lacira, a legtöbben azonban azt hiányolták, hogy az énekes nem kért bocsánatot a hibáért. Másrészt pedig pont ő volt az, aki korábban hasonló bakik miatt küldött el tehetségkutatós versenyzőket.

@mark.hoover

tíz perc múlva a műsorvezető szerint ez tökéletes volt / nem a hiba, hanem a képmutatás a baj ##gasparlaci##ződhajulany##omega##xfaktor##gyöngyhajulány##gyongyhajulany

♬ eredeti hang - mark.hoover

A versenyzőknek egy napjuk volt egy egész dalt megtanulni, ameddig neki ott volt egy egész élet 2 sorra!"

"Laci, ne rontsd tovább a helyzetet. Egy bocsánatkérés lett volna a minimum. Ez ultra gáz."

- írták a hozzászólók, míg mások a védelmükbe vették Lacit.

"Ne aggódj Laci, a Király Lindás himnusz nagyobb égés volt, te csak elizgultad, a legnagyobb tisztelettel vagy a régi nagyok felé, ez átjött akkor is, ha belebakiztál ;)"

"A "zöldhajú"lány megbocsát ....és a kedvedért visszafesti a haját ......bárki hibázhat ....csak ez pont a legrosszabb helyen történt, de ezt is majd elfelejtik nyugi ❗️"

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.