Az X-Faktor mentora, Gáspár Laci hatalmasat hibázott a tehetségkutató műsor legutóbbi részében, amikor Kóbor Jánosra emlékezve a Gyöngyhajú lány helyett a zöldhajú lányról énekelt.

Nagy port kavart Gáspár Laci bakija, amikor az X-Faktor élő adásában a "Gyöngyhajú lány" helyett "zöldhajú lányt" énekelt.

Bár az Omega azt üzente Lacinak, hogy ők csak nevettek a bakin, a mentor mégis szörnyen érzi magát. Először Instagram-oldalán osztott meg egy bibliai idézetet, majd feltöltött egy videót, melyben az Apostol együttes "A legtöbb ember ott hibázza el" című számát énekli.

A rajongók mindkét bejegyzés alatt kígyót-békát kiáltottak Gáspár Lacira, a legtöbben azonban azt hiányolták, hogy az énekes nem kért bocsánatot a hibáért. Másrészt pedig pont ő volt az, aki korábban hasonló bakik miatt küldött el tehetségkutatós versenyzőket.

@mark.hoover

tíz perc múlva a műsorvezető szerint ez tökéletes volt / nem a hiba, hanem a képmutatás a baj ##gasparlaci##ződhajulany##omega##xfaktor##gyöngyhajulány##gyongyhajulany

♬ eredeti hang - mark.hoover

"Itt nem a tévesztés a legnagyobb baj, hanem hogy pont ő mondta a fiataloknak, hogy ha nem tudják a szöveget, már most mehetnek haza, mert nem tisztelik a dalt. A versenyzőknek egy napjuk volt egy egész dalt megtanulni, ameddig neki ott volt egy egész élet 2 sorra!"

"Laci, ne rontsd tovább a helyzetet. Egy bocsánatkérés lett volna a minimum. Ez ultra gáz."

- írták a hozzászólók, míg mások a védelmükbe vették Lacit.

"Ne aggódj Laci, a Király Lindás himnusz nagyobb égés volt, te csak elizgultad, a legnagyobb tisztelettel vagy a régi nagyok felé, ez átjött akkor is, ha belebakiztál ;)"

"A "zöldhajú"lány megbocsát ....és a kedvedért visszafesti a haját ......bárki hibázhat ....csak ez pont a legrosszabb helyen történt, de ezt is majd elfelejtik nyugi ❗️"

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!