Így él most a Megasztár egykori felfedezettje, Hien: élvezi a függetlenséget és merészebb lett

Forrás: Instagram, Hien -
Így él most Hien Hien karrierje Hien új dala Hien párja Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hien 2008-ban tűnt fel a Megasztárban, ahol végül csak a hatodik helyen végzett a versenyben. Az ekkor mindössze 14 éves kislány azonnal berobbant a hazai zeneiparba, megjelent első saját dala, amit további sikerek követtek.

Pár évvel ezelőtt úgy döntött, a tengerentúlra költözik, hogy ott tanulja ki a zenész szakmát. Két évvel ezelőtt diplomázott a Berkeley-ben található Kaliforniai Egyetem. Ezt követően New Yorkban kapott munkát, reklámokhoz készített zenét, mellette pedig általános iskolában tartott énekórát.

Jelenleg szabadúszóként egy olyan cégnek dolgozik, ami alternatív módszerekkel, gyógyszerek nélkül szeretné meggyógyítani a mentális betegségeket. Hien a cég megrendelésére különféle hangeffekteket, zenéket készít, amiket a terápiák során felhasználnak az orvosok – mesélte a Mokkában.

Nagyon jól érzi most magát a bőrében Forrás: Instagram, Hien

Hien nem hagyott fel az énekléssel, sőt épp most kezdődött új fejezet a karrierjében. Nemrég elnyert egy állami pályázatot az Egyesült Államokban, aminek segítségével elkészítheti új albumát. A lemezről megjelent az első dal, amihez Vietnámban forgatták a videóklipet.

A fiatal énekesnő úgy érzi, sikerült megőriznie magát olyannak, mint amilyen régen volt, de picit merészebb, bátrabb lett a zenében is. Arra a kérdésre, hogy hol képzeli el magát a jövőben határozott választ adott:

A magánélete már nem alakul olyan szerencsésen, mint a szakmai pályája. Nehéz is komoly kapcsolatot kialakítania, hiszen három ország, Vietnám, az Egyesült Államok és Magyarország között ingázik.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.