Dr. Valkó Klára, az MTA kémiai tudományok doktora a Több mint testőr műsorában beszélt arról, milyen az ideális bőrápoló krém. 

A bőrápolás minden nőnél egy sarkallatos pont. A Több mint testőr műsorában most azt próbálták megfejteni, milyen az ideális krém. Dr. Valkó Klára, az MTA kémiai tudományok doktora szerint azonban ideális krém nem létezik, hisz mindenkinek más a bőre, így a bőrünkhöz kell alkalmazkodni és kiválasztani a legjobb krémet.

Én a bőrtápláló krémek híve vagyok, természetes anyagokból, növényi olajokból...vitaminok, antioxidánsok és az, ami a bőrnek kell, és nem tudja a szervezet pótolni, így a víz, a vitaminok, a kollagén és a hialuronsav - ezek a legfontosabb alkotórészek"

- nyilatkozta a bőrápolás szakembere, aki azt is hozzátette, hogy a hidratálás, a rendszeres tisztítás és a masszázs már fél siker. 

 

 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!