Élete legfontosabb eseményéről osztott meg megható fotót Pataki Zita

házasság feleség boldogító igen szerelem Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita boldog házasságban él, melyet a Nyerő Páros című realityben is bizonyítottak férjével, Attilával. Az időjós fotót osztott meg életük egyik legfontosabb eseményéről. 

Pataki Zita és férje, Attila legutóbb a Nyerő Páros című produkcióban szerepeltek, ahol bizonyították: szerelmükhöz és hűségükhöz kétség sem fér. Legutóbbi Facebook bejegyzésében megható fotót osztott meg a követőivel arról a pillanatról, amikor élete egyik legfontosabb döntését meghozta:

Fotója alá csupán ennyit írt: "2012. 12. 21. Igen!"

Az időjós kilenc évvel ezelőtt mondta kia boldogító igent, és házasságuk férjével azóta is kiegyensúlyozott, boldogságuk pedig töretlen.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.