Berki Krisztián megható családi fotóval bizonyítja, hogy rendeződött a házassága: "Szeretni bármi áron"

Berki Emma Katerina Berki Natasa Zselyke Berki Mazsi megható Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Berki házaspár nemrég vallotta be, hogy válságba került a házasságuk, de igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy megoldják a problémákat. Berki Krisztián tegnap kirakott képe arról árulkodik, hogy jó úton haladnak. 

Már egy ideje lehetett sejteni, hogy valami nincs rendben Berkiéknél. A rajongóknak feltűnt, hogy Mazsi oldaláról hiányoznak a Krisztiánnal közös posztok, és attól tartottak, hogy ez valami bajnak a jele. Kiderült, hogy nem állnak távol az igazságtól, a házaspárnak a gyerekük megszületése óta tényleg vannak nehézségeik, de elkötelezetten szeretnék megmenteni a kapcsolatukat.

Azonban úgy tűnik, lassan, de biztosan haladnak a békülés felé, hiszen Berki Krisztián Instagram-oldalán ismét egyre többször bukkan fel Mazsi. Múltkori posztja rendesen ki is akasztotta a kommentelőket.

Krisztián most igazán megható képet posztolt családjáról:

"Szeretni bármi áron. Ők a családom" - írta a képhez.

Úgy tűnik, Mazsi és Krisztián talán már vissza is találtak egymáshoz, legalábbis a szerelmes pillantásaikból mindenképp erre következtetnénk.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.