Nicole Kidman és Tom Cruise Nicole Kidman válása válás öngyilkos gondolatok Nicole Kidman Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas ausztrál színésznőt, Nicole Kidmant annyira megviselte a magánéleti válsága, hogy majdnem összetört a súly alatt. Nemrég őszintén beszélt arról, hogy öngyilkos gondolatai is voltak.

Nicole tizenegy év után, 2001-ben vált el szintén színész férjétől, az akciósztár Tom Cruise-tól. A tönkrement házasság és a gyermekvállalási kísérletek kudarca annyira megviselte a színésznőt, hogy depressziós lett. Olyan mélyre került, hogy komolyan fontolgatta, véget vet az életének.

Nagyon megviselték a magánéleti kudarcok Forrás: Amazon Prime Video

Éppen ebben az állapotában forgatta újabb filmjét, Az órákat, amiben az ismert írónőt, Virginia Woolfot alakította. Rendkívül megviselte a munka, ugyanis a karaktere hasonló mélységeket élt át, sőt öngyilkos is lett a való életben. Az alakítás végül Oscar-díjat hozott Nicole-nak, azonban senkinek sem kívánja azt az érzést, amit átélt a forgatás során.

– emlékezett vissza BBC Radio 4 filmes műsorában az ausztrál sztár a Blikk szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.