Szilágyi Liliána vallomása sokkolta az országot. Az úszónő azzal állt nyilvánosság elé, hogy édesapja, a korábbi olimpikon és úszóedző, Szilágyi Zoltán gyerekkora óta bántalmazta őt.

Hatalmas figyelem övezi most a sportolót, és mindenki kíváncsian várja, mi lesz a zaklatási ügy vége. Liliána a botrány kirobbanása után most először jelent meg a nagy nyilvánosság előtt, méghozza Az év sportolója díjátadón, ahol minden szem rászegeződött. Az úszónő vőlegénye oldalán vett részt az eseményen.

Liliána jelen helyzetben szerelmére tud a leginkább támaszkodni. Kettejük kapcsolata azonban nem indult zökkenőmentesen, hiába volt ez szerelem első látására.

Eljött az első edzés, akkor jóval hosszabb, derékig érő haja volt. Nekem ott akkor kiderült, hogy ez a gyengém, és igazából minden, ami Lilu volt

– emlékezett vissza első találkozásukra Zsombor, aki szerint ekkor Liliána még csak 13 éves volt.

Szilágyi Liliána a vőlegényével, Lengyel Zsomborral jelent meg Az Év Sportolója GálánForrás: Fuszek Gábor/Blikk

Az úszónő édesapja miatt azonban csak kevés időt tölthettek együtt – írja a Blikk. Miközben Liliána is fülig szerelmes volt Zsomborba, a háttérben zajló családi drámától igyekezett megkímélni a fiút, aki minderről csak később szerzett tudomást.

Nagyjából azon a napon el is kezdtem vezetni egy naplót arról, hogy én mennyire szerelmes vagyok Zsomborba. Pár évvel később odaadtam ajándékként, és tényleg minden egyes oldalon ott volt egy szívecske Zsombor nevével

– mesélte mosolyogva Liliána, aki egy bensőséges titkot is elárult a kapcsolatukról.

Zsombor kitartott mellettem úgy is, hogy nem tudta, miért viselkedem vele néha furcsán. Előfordult olyan is, hogy este felhívott és gitározott nekem a telefonba, hogy el tudjak aludni. Nekem ez mindvégig hihetetlenül sokat jelentett.