Megmutatta vőlegényét Szilágyi Liliána - Gyerekként, egy úszóedzésen szerettek egymásba

Forrás: Fuszek Gábor/Blikk -
úszóbotrány úszósport Szilágyi Liliána Lengyel Zsombor Szilágyi Liliána vőlegénye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Liliána vallomása sokkolta az országot. Az úszónő azzal állt nyilvánosság elé, hogy édesapja, a korábbi olimpikon és úszóedző, Szilágyi Zoltán gyerekkora óta bántalmazta őt.

Hatalmas figyelem övezi most a sportolót, és mindenki kíváncsian várja, mi lesz a zaklatási ügy vége. Liliána a botrány kirobbanása után most először jelent meg a nagy nyilvánosság előtt, méghozza Az év sportolója díjátadón, ahol minden szem rászegeződött. Az úszónő vőlegénye oldalán vett részt az eseményen.

Liliána jelen helyzetben szerelmére tud a leginkább támaszkodni. Kettejük kapcsolata azonban nem indult zökkenőmentesen, hiába volt ez szerelem első látására.

– emlékezett vissza első találkozásukra Zsombor, aki szerint ekkor Liliána még csak 13 éves volt.

Szilágyi Liliána a vőlegényével, Lengyel Zsomborral jelent meg Az Év Sportolója Gálán Forrás: Fuszek Gábor/Blikk

Az úszónő édesapja miatt azonban csak kevés időt tölthettek együtt – írja a Blikk. Miközben Liliána is fülig szerelmes volt Zsomborba, a háttérben zajló családi drámától igyekezett megkímélni a fiút, aki minderről csak később szerzett tudomást.

– mesélte mosolyogva Liliána, aki egy bensőséges titkot is elárult a kapcsolatukról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.