Brutál szexi fürdőruhában mutatta meg telt idomait a népszerű magyar plus size modell - Fotó

modell plus size bikini Sirokai Diána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plus size modell fürdőruhába bújt, úgy mutatta meg bájait az Instagramon. 

Sirokai Diánáról köztudott, hogy nemcsak elfogadja magát, de szereti is testét, sőt kimondottan büszke rá. Az Insta-modell, aki napi szinten posztol képet magáról, ezúttal egy fekete fürdőruhás fotót rakott ki a közösségi oldalára, ahol követőitől rengeteg megerősítő kommentet, dicséretet kapott.

Diána és Kozma Rita könyvet is írt Bókolj magadnak címmel, mellyel az önbizalomhiányos hölgyeknek szeretnének segíteni, magabiztossá, sikeressé tenni őket.

A Londonban élő magyar lányért, aki smink nélkül is megmutatta arcát, milliók rajonganak.

"Mintha fogytál volna..." - Szexi fehérneműben mutatta meg bájait a magyar plus size modell, Sirokai Diánahttp://www.life.hu/eletmod/20211231-szexi-fehernemuben-mutatta-meg-bajait-a-magyar-plus-size-modell-sirokai-diana.htmlSirokai Diána magyar plus size modell több nemzetközi cég arca volt már, és több mint egymillió követője van az Instagramon. A modell vállalja kerekded idomait, szívesen mutatja meg magát fehérneműben is. ÉletmódOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.