Horváth Grétához hasonlítgatják Stana Alexandrát: a gyönyörű táncosnő nem hagyta szó nélkül

Horváth Gréta szexi fürdőruha Meggyes Dávid Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stana Alexandra pihenéssel és feltöltődéssel töltötte a hétvégét. A gyönyörű táncosnő bőrhatású fürdőruhában mutatta meg formás idomait, a fotó alatt pedig akadt, aki dicséretek helyett Horváth Grétához hasonlítgatta.

Az elmúlt hetekben több cikk szólt Stana Alexandráról, mint valaha, ugyanis kiderült. hogy egy párt alkot Horváth Gréta exférjével, Meggyes Dáviddal. Ebből kifolyólag nagy felhajtás van a táncosnő körül, és bár többször nyilatkozta, hogy nem miatta ment tönkre Gréta és Dávid házassága, rengeteg bántást kap.

Természetesen a negatív megítélés mellett Alexandra sok bókot is bezsebel, pláne, ha kevesebb ruhát visel. A gyönyörű táncosnő ezúttal egy bőrhatású fürdőruhában mutatta meg idomait, dögös fotója alatt pedig sorakoznak a hozzászólások. Volt azonban valaki, aki dicséret helyett Grétához hasonlítgatta.

-tette fel a kérdést a hozzászóló, amire egy másik kommentelő így reagált:

"Mind lehet vékonyabb... Azzal el tud csábítani valakit azt hiszem, de lelkileg milyen ember?"

Természetesen Stana Alexandra sem hagyta szó nélkül a keresetlen szavakat, és finoman elküldte a kommentelőt melegebb éghajlatra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.