Weisz Fanni is megszólalt a szakításról: "Már tavaly pontot tettünk a kapcsolatunk végére"

Forrás: Weisz Fanni / Instagram -
Bókay Gergő Weisz Fanni szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan tegnap mi is beszámoltunk arról, Weisz Fanni és Bókay Gergő szerelme véget ért. 2020 nyarán jöttek össze, Fanni és egykori férje, Hajmásy Péter tulajdonképpen párt cseréltek.

Bókay Gergő a Ripostnak nyilatkozott a szakítás okáról, hogy mit mondott, azt itt olvashatod el. Weisz Fanni pedig a Blikknek árulta el, hogy már tavaly különváltak útjaik.

"Igen, való igaz, Gerivel már nem alkotunk egy párt. Egy szakítás mindig nehéz, komoly lépés, amelyet hosszas beszélgetések és mérlegelés előz meg. Mi már tavaly pontot tettünk a kapcsolatunk végére. Nem egy harmadik fél miatt szakítottunk, hanem azért, mert a jövőt illetően más elképzelésink voltak. Teljesen normális ebben az életkorban, hogy az ember keresi önmagát, a társát, és bizony van, amikor nem azzal az emberrel sodorja őt össze a sors, akivel leéli az életét. Gerire nem tudnék, de nem is akarok rosszat mondani. Hálás vagyok neki az együtt töltött időért" - mondta Fanni a lapnak.

Weisz Fanni újra szingli Forrás: Weisz Fanni / Instagram




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.