Hiába várták Aident a Szex és New York rajongói: kiderült, miért nem szerepelt a folytatásban

Forrás: HBO -
És egyszer csak Sarah Jessica Parker John Corbett Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Aident megformáló színész, John Corbett korábban azt állította, hogy szerepelni fog a Szex és New York című sorozat új részeiben. A készítők azonban mást mondanak.

A Szex és New York című sorozat rajongói hiába várták, hogy feltűnjön a folytatásban Aiden Shaw. A színész korábban úgy nylatkozott, hogy több részben is szerepelni fog, de mint tudjuk, ez végül nem történt meg.

A sorozat készítői most elmondták, hogy egyáltalán nem szerepelt a tervek között Aiden karakterének visszatérése - írja a People.

Hiába várták Aident a Szex és New York rajongói Forrás: HBO

"John Corbettnek bocsánatkérő üzeneteket kellene írnia. Mi soha nem mondtunk semmit"

- mondta Julie Rottenberg, a sorozat egyik írója.

"A helyzet az, hogy Aidenről soha nem mondtunk semmit"

- mondta King. Hozzátette, úgy érezték, hogy Carrie-nek túl sok volt, amin átment az új részekben. Azt szerették volna, hogy Carrie elérje a fényt az alagút végén. Aiden visszatérése egy olyan történetszál volt csupán, amit mindenki maga szövögetett az otthonában.

A sorozat Mr. Bigje körül egyre dagad a botrány. Nem elég, hogy kivágták a színész jeleneteit a Szex és New York folytatásából, de még felesége is elhagyta a szexuális zaklatással vádolt színészt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.