Az Aident megformáló színész, John Corbett korábban azt állította, hogy szerepelni fog a Szex és New York című sorozat új részeiben. A készítők azonban mást mondanak.

A Szex és New York című sorozat rajongói hiába várták, hogy feltűnjön a folytatásban Aiden Shaw. A színész korábban úgy nylatkozott, hogy több részben is szerepelni fog, de mint tudjuk, ez végül nem történt meg. 

A sorozat készítői most elmondták, hogy egyáltalán nem szerepelt a tervek között Aiden karakterének visszatérése - írja a People.

Hiába várták Aident a Szex és New York rajongóiForrás: HBO

"John Corbettnek bocsánatkérő üzeneteket kellene írnia. Mi soha nem mondtunk semmit" - mondta Julie Rottenberg, a sorozat egyik írója.

"A helyzet az, hogy Aidenről soha nem mondtunk semmit" - mondta King. Hozzátette, úgy érezték, hogy Carrie-nek túl sok volt, amin átment az új részekben. Azt szerették volna, hogy Carrie elérje a fényt az alagút végén. Aiden visszatérése egy olyan történetszál volt csupán, amit mindenki maga szövögetett az otthonában. 

A sorozat Mr. Bigje körül egyre dagad a botrány. Nem elég, hogy kivágták a színész jeleneteit a Szex és New York folytatásából, de még felesége is elhagyta a szexuális zaklatással vádolt színészt.