"Öt vagy hat éve tervezzük" - Idén végre egybekel a magyar sztárpár

Forrás: MTI/ Zih Zsolt, MTI/Koszticsák Szilárd -
házasság színészet Őze Áron Auksz Éva színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészpáros, Őze Áron és Auksz Éva kapcsolata döcögősen indult, olyannyira, hogy eleinte nem bírták elviselni egymást. Ennek már jó pár éve, hiszen egy közös színdarab során egymásba szerettek, idén pedig hivatalosan is összekötik az életüket.

A Jászai Mari-díjas színész, Őze Áron így emlékezett vissza szerelmével, Auksz Évával való megismerkedésére:

"Távol állt az én világomtól, bár a nőiességét mindig elismertem. Mégis, ha meghallottam a nevetését a társalgóból, már fordultam is ki a színészbejárón."

A házasság hosszú évek óta a terveik között szerepel, de az elmúlt időszakban óriási veszteség érte a színészt, mert az édesanyját koronavírusban veszítette el. Őze Áron arról is őszintén mesélt a Blikknek, hogy mikor mondják ki a boldogító igent:

t vagy hat éve tervezzük, de nem egyszerű egyeztetni a munkákkal. A környezetünk, a fiaink már kérdezgetik: mikor házasodunk? A tervek szerint még ebben az évben! Szeretnénk megadni a módját, nem két előadás között nagy rohanás közepette letudni".

Idén végre egybekel a magyar sztárpár, Auksz Éva és Őze Áron Forrás: MTI/ Zih Zsolt, MTI/Koszticsák Szilárd

Őze Áron és Auksz Éva boldogsága igazi örömhír, hiszen az utóbbi időben Kulcsár Edina és Csuti, valamint Horváth Gréta és Meggyes Dávid válásával volt tele a sajtó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.