Így viseld stílusosan az örök klasszikust, a kis feketét

fashion week kis fekete tippek-tanácsok ruha magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melyik a legsokoldalúbb ruhadarab a szekrényben? Ez a kérdés igen megosztó lehet, hiszen mindenkinek más a kedvence, ám bárhonnan is nézzük, a legjobban mégis a klasszikus kis feketét lehet kihasználni. Nem hiszed? Akkor bebizonyítjuk!

de mindenki higgye el, hogy némi fantáziával ez a viselet tényleg bárhol megállja a helyét

A hivatalos verzió

Kezdjük ott, hogy bármilyen hivatalos ügyet kell intézni, a kis feketénél nincs ideálisabb viselet. Legyen szó állásinterjúról, üzleti ebédről vagy akár egy temetésről.

1. Mango - 15.995 Ft, 2. Orsay - 11.995 Ft, 3. Zara - 9995 Ft Forrás: Life.hu

A vagány csajszi

A kis feket azonban kifejezetten vagány is tud lenni, ha fölé veszünk egy farmer- vagy bőrdzsekit, de egy pulcsit is köthetünk a derekunkra.

1. Zara - 17.995 FT, 2. Reserved - 4595 Ft, 3. Sinsay - 3995 Ft Forrás: Life.hu

A szexi istennő

A kis fekete már önmagában is elég szexi, főleg a test vonalát követő szabással, mély dekoltázzsal vagy hátkivágással. Ha azonban ezt még egy tűsarkúval is megkoronázzuk, akkor a hatás felülmúlhatatlan.

1. Amnesia - 6396Ft, 2. Zara - 9995 Ft, 3. Bonprix - 7299 Ft Forrás: Life.hu

A sportos csajszi

Ha valaki úgy gondolja, hogy egy klasszikus szabású fekete ruha nem lehet sportos, az nagyon téved. Húzzunk hozzá sportcipőt, bakancsot, kapjunk fel egy oversize kardigánt és voilà...

1. NewYorker - 5990 Ft, 2. Zara - 7995 Ft, 3. H&M - 5995 Ft Forrás: Life.hu

Romantikus dáma

A romantikus öltözet szerelmeseinek sem kell aggódniuk, mert eleve nagyon divatosak most a csipkével, gyöngyökkel, fodrokkal díszített kis fekete ruhák, de akár egy egyszerűbb szabású darabot is nőiessé varázsolhat egy-egy jól megválasztott kiegészítő.

1. H&M - 11.995 Ft, 2. Reserved - 7 995 Ft, 3. Orsay - 11.995 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.