Rendőrök állították meg a reptéren a TV2 sztárját: nem szállhatott fel a repülőre - Videó

Henry Kettner rendőrök repülőtér Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farm VIP-ben látott Henry Kettner és a barátnője, Rebeka Nizzába utaztak volna vakációzni, de a tervezett nyaralás sokkal hamarabb véget ért, mint azt gondolták volna. 

A fiatal pár nagyon készült nizzai utazásukra, ahova átszállással jutottak volna el, azonban végül nem sikerült elérni az úticélig.

A TV2 sztárját, Henry Kettnert és barátnőjét, Rebekát, akik Budapestről Londonba repültek, onnan pedig tovább Barcelonába, ahonnan Nizzába utaztak volna: a reptéren megállították őket a rendőrök és nem engedték fel őket a repülőre.

A pár ugyanis egy elektromos rollert és egy elektromos gördeszkát is magával vitt, és hiába merítették le szándékosan az akkumulátorukat, azok miatt fordították vissza őket a beszállásnál - írta az Origo.

A napokban írtunk arról a megdöbbentő történetről, hogy egy kígyó miatt szakította meg útját egy repülőgép: a a mennyezeti világítás burkolata alatt látták meg az utasok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.