Durván támadják a várandós asszonyt: "Babát vársz vagy egy kifejlett férfit?" - Videó

terhes has terhesség videó Tiktok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kaliforniai hatgyermekes édesanya videóban dokumentálta terhességét, de hatalmas terhespocakjáról senki sem hiszi el, hogy csupán egy gyermeket vár. 

A 32 éves édesanya számos támadó kommentet kap, de ő egyáltalán nem tekinti bántónak a hozzászólásokat. Teljesen tisztában van azzal, hogy a felhasználók többsége tinédzser gyerek, éppen ezért fenntartásokkal kezeli a megjegyzéseket. Sőt, a kedvenc kommentjeit összegyűjtötte egy videóban, ami természetesen már TikTokon is elérhető.

@brookesobasic Thank you #pregnancy#bigbelly#marchbaby2022#mamatok#healthybaby♬ Heat Waves - Glass Animals

"A babának odabent egy galériázott lakás jutott, wi-fi-vel"

"Babát vársz vagy egy kifejlett férfit?"

"Ez nem egy kisbaba hanem 11"

A TikTokon általában szeretik a családdal és gyerekneveléssel kapcsolatos videókat, de a felhasználók között kiverte a biztosítékot, amikor legutóbb egy anyuka félig nyers hússal etette meg a gyermekét. Sőt, egy másik szülő azzal sokkolta a tiktokereket, hogy kislánya haját másfél évig nem mosta meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.