Tóth Andi őszinte vallomása: "Igazából szerintem soha nem voltam még olyan mélyen, mint idén"

betegség depresszió magány Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a népszerű énekesnő, Tóth Andi is izgatottan, tervekkel teli várta a 2022-es évet, sokkal rosszabbul indult minden, mint ahogyan azt elképzelte.

Tóth Andinak tavaly decemberben nehézségekkel, kihívásokkal teli évet jósoltak 2022-re, amit akkor még egyáltalán nem vett komolyan. Azonban az újév igazolta a hölgy szavait.

"Lényegében megtörtént minden, ebben a sorrendben. Nyilván próbáltam nem feltétlenül kimutatni, de valamilyen szinten biztos éreztétek, hogy nem minden oké.

Igazából szerintem soha nem voltam még olyan mélyen, mint idén, ahogy indult ez az év, és nem gondoltam volna, de kijöttem belőle"

– mesélte a rajongóinak az Instagram-oldalán Andi, aki januárban egy karibi álomnyaraláson pihente ki a múlt évet.

Köztudott, hogy Tóth Andi szereti az extrém outfiteket, legújabb fotója mégis nem várt indulatokat váltott ki a kommentelőkből. Volt, aki transzvesztitának nevezte formabontó stílusa miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.