Kitálalt egy ismerős: G.w.M bőkezű ajánlatot tett, de Melanie még többet akar

Forrás: G.w.M -
gyerektartás G.w.M Kulcsár Edina Nagy Melanie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
G.w.M és volt felesége, Nagy Melanie nem tudnak megegyezni a gyerektartásról, így már szinte biztos, hogy a bíróságon kerül pont az ügy végére. Egy barát nyilatkozott a helyzetükről.

Nagy Melanie és G.w.M egyelőre nem egyeztek meg a gyerektartás összegéről, így minden bizonnyal a bíróság dönt majd erről. Nemrég az derült ki, hogy a rapper 100 ezer forintot fizetne egy ismerőse szerint, annyi azonban biztos, hogy G.w.M úgy véli, exe csillagászati összeget követel tőle. A rapper barátja szerint Márk bőkezű ajánlatot tett, de Melanie nem fogadta el.

Forrás: G.w.M

"Én úgy hallottam, amikor szakítottak, megállapodtak, hogy Márk fizeti a lakáshitel törlesztőrészletét, a lányuk óvodai költségeit, illetve ezen felül is adna pénzt a két kisgyerek után. Végül Melanie volt az, akinek ez nem felelt meg" - mondta a Blikknek egy ismerős. "Azt mondta Márk, hogy a volt párja közel másfél millió forintot kér havonta tőle gyerek- és élettársi tartásdíj jogcímen, ami, lássuk be, hatalmas összeg" - tette hozzá.

"Az, hogy Márk szerelmes, nem jelenti azt, hogy ne lenne megzuhanva. Hiányoznak neki a gyerekei, szeretné őket többször látni. Mindemellett bántja, hogy a mai napig nem tudtak konszenzusra jutni. Az sem könnyíti meg a helyzetet, hogy exe, miután éppen kezdtek csitulni a kedélyek, újra fel-feltűnik a médiában. Igaz, a kapcsolatukról nem beszél túl sokat, de ahhoz éppen elég, hogy ismét felkapja a bulvár, mely nem segíti a köztük lévő kommunikációt" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.