G.w.M durva kirohanásáról vallott: "Ha ez kell, a világ szégyene leszek a gyerekeimért!"

Forrás: G.w.M -
láthatás gyerekek G.w.M Kulcsár Edina Nagy Melanie botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina új szerelme a napokban teljesen kifordult magából, és hosszú bejegyzésben szidta gyermekei édesanyját. Azóta Melanie is reagált a vádakra, most pedig G.w.M ismét megszólalt a történtekkel kapcsolatban.

A szülők konfliktusainak forrása két közös gyermekük, Melanie és Márk láthatása, emellett pedig a gyerektartás összege. A rapper kedd este elvesztette a fejét, és válogatott sértésekkel illette volt szerelmét, gyermekei anyját:

"Annyira egy gonosz, rohadt nő vagy, hogy borzalom" - mondta. "Szégyen és gyalázat vagy. Nem tisztellek innentől kezdve, de még anyaként sem tudlak, mert te teszed tönkre a gyerekeim lelkiállapotát, te koholmány!" - folytatta a rapper. Melanie válaszát itt olvashatod.

G.w.M Forrás: G.w.M

G.w.M most igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba, és elmagyarázni, miért használta a kemény szavakat volt szerelmével szemben: "Még mindig nem akarok sárral dobálózni, de azt érzem, meg kell védenem a gyerekeimet, és ez az egyetlen lehetőség. Ha ez kell, a világ szégyene leszek a gyerekeimért".

G.w.M váltig állítja, hogy alig láthatja gyermekeit, és a napokban történt eset ékes példája ennek. Mint elmondta, a kislánya hívta őt, hogy meglátogathatja-e, ő viszont az édesanyjához irányította, aki bár aznapra már nemet mondott, de cserébe felajánlotta a másnapot. A rapper szerint Melanie ezután Kulcsár Edinát kezdte szidni.

"Az egy dolog, hogy velem hogyan beszél, viselkedik, de ne várja el senki azt, hogy lemondjak a gyerekeimről! Most már biztos, hogy hivatalos úton kell rendeznünk a láthatás kérdését, mert ő kizárólagos felügyeleti jogot akar. Egy gyereknek az anyja mellett a helye, ezt aláírom, de apára is szüksége van. Az érzés, hogy ezt át kell élnie a gyerekeimnek, olyan, mintha kést szúrnának a szívembe. Nekik ebből semmit nem szabadna észrevenniük. Egy gyereket nem lehet eszközként kezelni!" – mondta a rapper a Blikknek.

Bár Melanie nem szólalt meg az ügyben, közösségi oldalán mégis reagált a vádakra:

"A gyerekeink érdeke, hogy gyere és foglalkozz velük. Erre továbbra is minden lehetőséged megvan! Bízom benne, hogy többet fogsz jönni hozzájuk, mint amennyit az elmúlt hónapokban!" – írta Melanie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.