Kiderült, mikor láthatjuk először a Mokkában Iszak Esztert

Forrás: Iszak Eszter/Instagram -
TV2 Mokka Iszak Eszter Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy Iszak Eszti veszi át Mádai Vivien helyét a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában. Eszti már nagyon várja az első munkanapját.

"Nagyon várom az első munkanapomat a Róna utcában. Noha vezettem már élő műsort, ez a fajta reggeli magazinműsor másfajta koncentrációt, felkészültséget és temperamentumot kíván. Biztos vagyok benne, hogy Istenes Laci és Pachmann Péter jelenléte megnyugtató lesz számomra. A zenetévés időszak óta eltelt 12 év, felnőttem, így a nézők egy „új" Iszak Esztert láthatnak majd a képernyőn, ami a külsőségekben is megnyilvánul majd" - mondta a Borsnak Eszter, aki április 12-én debütál a Mokkában Istenes László partnereként.

Iszak Eszter április 12-én debütál a Mokkában Forrás: Iszak Eszter/Instagram

Mádai Vivien egy ideje már új munkahelyén is dolgozik, lapértesülések szerint azárt mondott fel a TV2-nél, mert rájött, hogy két lovat egyszerre nem tud megülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.