Nyolc hónap után véget ért Tücsi és Sofron István távkapcsolata

Tücsi távkapcsolat Sofron István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi szerelme, Sofron István nyolc hónappal ezelőtt költözött Erdélybe. Most új időszak köszönt be az életükbe.

Tücsi és Sofron István a jégkorongozó sportolói karrierje miatt döntött a kétlaki élet mellett. Emiatt rengeteg időt töltöttek egymástól távol, ami Tücsinek különösen nehéz volt, hiszen így szinte teljesen magára maradt közös kislányuk, Nara nevelésével.

A jégkorongozó csapata azonban sikeresen megnyerte a bajnokságot, ami azt jelenti, hogy ezennel véget ért a távkapcsolat, és a család újra egyesülhet.

"A Szerelmem erről álmodott 8 hónappal ezelőtt, amikor nekivágtunk ennek a kalandnak... Tudja, hogy Narussal mindenben mellette/mögötte állunk, rengeteg félelem volt bennem, de szívem most csordultig... Büszke vagyok nagyon! Baromi nehéz volt, iszonyatosan hiányzott, hogy nincs együtt a család, hogy erőn felül próbáltam kompenzálni Narának Sofi hiányát, hogy egy szabad percem nem volt, hogy minden éjjel hulla fáradtan estem az ágyba... egyedül... Sokszor azt hittem, hogy ezt nem fogjuk kibírni. Most itt állunk a kupa mellett, 8 nehéz hónappal a hátunk mögött, de a szövetségünk erősebb, mint volt. Nagyon várjuk az együtt töltött időt" - írta Tücsi az Instagramon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.