Így reagált Jennifer Garner exe, Ben Affleck és J.Lo eljegyzésére

J. Lo Ben Affleck Jennifer Garner Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez a minap az OnTheJLo.com weboldalon jelentette be a nagy hírt, hogy Ben Affleck másodszor is eljegyezte. Az újraéledt szerelem az egész világot lázban tartja, Affleck volt felesége, Jennifer Garner így reagált a lánykérésre. 

Jennifer egy barátja elmondta, a színésznő tudott az eljegyzésről, mégpedig maga Affleck mondta el neki és úgy véli, J.Lo pozitív hatással van exére, és örül a boldogságuknak.

Jennifer Garner és Ben Affleck Forrás: WireImage/Alberto E. Rodriguez

"Jennifer és Ben nagyon régen szakítottak, és semmi okuk nincs arra, hogy emiatt mérgesek legyenek egymásra. Jen örül, hogy Ben józan, és jól van. J.Lo és Jennifer is tisztelik egymást anyaként és emberként egyaránt. Gyakran beszélgetnek egymással. Tudják, hogy a házasság révén egy életen át egymás családjának tagjai lesznek majd" - idéz a Blikk egy másik ismerősük a Hollywood Life-nak adott interjújából.

Jennifer Lopez és Ben Affleck Forrás: AFP/Valerie Macon

Jennifer Lopez elárulta, hogy pontosan hol és hogyan kérte meg a kezét Ben Affleck. Kiderült, hogy a popdíva éppen fürdött, amikor világsztár szerelme másodszor is feltette neki a nagy kérdést. J.Lo. - aki a részletekről így nyilatkozott- szerint nem volt semmi extra vagy különleges a lánykérésben, mégis ez volt élete legromantikusabb pillanata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.