Tornóczky Anita: "Bochkor Gábor volt az első nagy szerelmem"

Bochkor párkapcsolat válás Tornóczky Anita szerelem Bochkor Gábor Első szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert modell és tévés műsorvezető, Tornóczky Anita már rég szakított Bochkor Gáborral, mégis a mai napig örömmel gondol vissza egykori kapcsolatára. A profi rádiós volt ugyanis élete első nagy szerelme.

Anita és Gábor az ezredforduló környékén alkottak egy párt, és látszott rajtuk, hogy nem zavarja őket a köztük meglévő 15 évnyi korkülönbség. Három évig éltek együtt boldogságban, a kapcsolatuk azonban hirtelen mégis véget ért. Tornóczky Anita közel húsz évvel a szakítás után most őszintén beszélt arról, szerinte miért nem maradtak együtt.

– idézi a Blikk Tornóczkyt, aki az Összezárva című tévéműsor pénteki adásában beszél a magánéletéről.

A szakítás után hónapokig szóba sem álltak egymással Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A lap megkereste az egykori tévést, aki felidézte, hogy Bochkor volt élete első szerelme, és a mai napig örömmel gondol vissza a közösen töltött három évre. Ugyan a szakítás után fél évig nem beszéltek, de mai napig baráti a viszonyuk.

– reagált Bochkor is az újság megkeresésére.

Nem Anita volt az első és egyetlen ismert nő, aki belezúgott Bochkor Gáborba. Nemrég Molnár Anikó vallott magánéletéről és elmesélte, hogy az ismert rádióssal már az esküvőt és a családalapítást tervezték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.