Az ismert modell és tévés műsorvezető, Tornóczky Anita már rég szakított Bochkor Gáborral, mégis a mai napig örömmel gondol vissza egykori kapcsolatára. A profi rádiós volt ugyanis élete első nagy szerelme.

Anita és Gábor az ezredforduló környékén alkottak egy párt, és látszott rajtuk, hogy nem zavarja őket a köztük meglévő 15 évnyi korkülönbség. Három évig éltek együtt boldogságban, a kapcsolatuk azonban hirtelen mégis véget ért. Tornóczky Anita közel húsz évvel a szakítás után most őszintén beszélt arról, szerinte miért nem maradtak együtt.

Elfáradt. Én nem értettem, miért fáradt el. Fiatal, ropogós kis csitri voltam, próbáltam tőle megkérdezni, mi az, amit rosszul csinálok, mert előtte nem éltem ilyen tartós kapcsolatban. Nyilván azt feltételeztem, hogy elrontok valamit. Nem volt egyértelmű válasz, aztán véget vetettünk ennek. Nem váltunk el tányércsapkodósan, de fél évig nem beszéltünk egymással...

– idézi a Blikk Tornóczkyt, aki az Összezárva című tévéműsor pénteki adásában beszél a magánéletéről.

A szakítás után hónapokig szóba sem álltak egymássalFotó: Margitay Klára/Life.hu

A lap megkereste az egykori tévést, aki felidézte, hogy Bochkor volt élete első szerelme, és a mai napig örömmel gondol vissza a közösen töltött három évre. Ugyan a szakítás után fél évig nem beszéltek, de mai napig baráti a viszonyuk.

A múltról nem szívesen szoktam beszélni, de Anitát imádom. Ő volt az egyik legjobb fej csaj, akivel együtt voltam. Sosem veszekedtünk, így nem is váltunk el haragban

– reagált Bochkor is az újság megkeresésére.

Nem Anita volt az első és egyetlen ismert nő, aki belezúgott Bochkor Gáborba. Nemrég Molnár Anikó vallott magánéletéről és elmesélte, hogy az ismert rádióssal már az esküvőt és a családalapítást tervezték.