Megható fotót osztott meg Csuti: Köllő Babett meglepő kommentet írt a kép alá

fotó Köllő Babett Nina Szabó András Csuti megható fotó Csuti születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli születésnapját Kulcsár Edina és Szabó András Csuti kislánya, Nina. A büszke apuka különleges fotósorozattal köszöntötte gyermekét, a galériát pedig alig pár óra alatt már több ezren lájkolták.

Úgy tűnik, lassan lecsillapodnak az indulatok és a válás után mind Edina, mind pedig Csuti új életet tud kezdeni. Az egykori szépségkirálynőre és üzletember exférjére is rátalált a szerelem, mindketten bemutatták már új partnerüket. Bárhogy is alakuljon a magánéletük, két közös gyermekük örök életre összeköti majd őket.

Nina, közös kislányuk a mai napon lett kétéves. A jeles alkalomra többféle süteményt, ajándékot és egy tortagyertyát is kapott a kislány, aki láthatóan nagyon élvezi, hogy most mindenki az ő kegyét keresi.

A megható fotósorozat alá záporoznak a kommentek, a legtöbb lájkot a színész-műsorvezető Köllő Babett megszólalása kapta. A luxusfeleség ugyanis azt írta, hogy az ő lánya is ma ünnepli a születésnapját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.