Gáspár Győző kijelentette: Nem lesz több esküvő

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
esküvő házasság Gáspár Győző Győzike Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea és Győzike már 29 éve élnek boldog házasságban, és úgy tűnik, a köztük lévő kötődés még ma is elképesztően erős.

Győzike 14 éve küzd pánikbetegséggel, paranoid személyiséggel és bipoláris zavarral. A betegsége miatt a sztár gyógyszerfüggővé vált, de úgy érzi, halad a gyógyulás felé. Ebben pedig valószínűleg a legfőbb támasza a felesége, hiszen bármilyen probléma adódott, a pár mindig kiállt egymás mellett.

Győzike Fotó: Szabó Gábor - Origo

Eddig összesen kilencszer házasodtak össze, ezzel is erősítve a köztük lévő kötődést, de a showman most már úgy érzi, nem akarja megtartani a tizedik esküvőt.

"Kiöregedtünk már ebből, inkább a lányaim esküvőjét várom, Beát többé nem veszem el. Nem lesz több esküvő" – mondta Győzike a Blikknek. Hozzátette, természetesen a házasságukban nincsenek problémák, de úgy érzi, kilenc esküvő már elég volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.