"Újra megtaláltam önmagam"- Marsi Anikó a magánéletéről vallott

Forrás: https://www.instagram.com/marsianiko_official/ -
híradós burkoló Marsi Anikó Marsi Anikó szerelme
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó több mint egy éve él boldog párkapcsolatban Gyarmati Gáborral. A híradós magánéletéről mesélt, és elárulta, hogy telnek a mindennapjaik.

Marsi Anikó amellett, hogy sikeres a szakmájában, neveli gyermekeit, és olyan dolgokba vág bele, amiket már régóta szeretett volna megvalósítani. Szerelmével, Gáborral már több mint egy éve boldog párkapcsolatban él, és le sem tagadhatná, milyen jól érzi magát a bőrében.

"Minden reggel hatkor kelek, a fiúkat iskolába viszem, lefutom a 10 kilométeremet, aztán kezdődik a napom. Ha adáshetem van, akkor edzés után a Róna utcába megyek, ha nem, akkor igyekszem otthonról intézni a hétköznapi dolgokat, és a tévés feladataimat is. Pont úgy élek, élünk, mint bárki más, rendkívül hétköznapi, mégis nagyon izgalmas életet"

- kezdte Anikó.

Forrás: https://www.instagram.com/marsianiko_official/

"Gábor mellett újra megtaláltam önmagam, újra aktivizálódtak bennem azok az energiák, amikről azt hittem, már rég kihunytak... Szívesen belevágnánk egy új, közös vállalkozásba is! Lakásfelújítással szeretnénk foglalkozni, de nem a megszokott módon.

Amikor és ahol csak lehet, újrahasznosítható, mások által már kidobott anyagokat használnánk és a kétkezi munkákat főleg nők végeznék. A parkettázást, a burkolást, mindent. Szerintem alig akad olyan feladat, amit egy nő ne tudna megcsinálni. Az édesanyám egyedül nevelt fel engem és a lánytestvéremet, közel és távol nem volt férfi az életünkben. Anyukám festette a lakást, glettelt, vagy éppen párnahuzatot varrt, mindent megcsinált. Ebből a közegből jövök és már nagyon régóta gondolkodom azon, hogy toborozzak magam mellé nőket, akik értenek ezekhez a munkákhoz, és együtt alkossunk szebbnél szebb lakásokat. Mert természetesen én is beállok!

Már gyakorlom a burkolást, az jól megy. Ez nem valami feminista kezdeményezés, épp ellenkezőleg!

A két fiam és Gábor is be lesznek fogva. A fiaim tele vannak energiával, erősek és tettre készek, ha kell, kertet ásnak, nehéz anyagokat emelnek. Gábor pedig menedzseli majd a felújításokat – mesélt a terveiről Anikó a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.