Megvan, hol temették el Maddie McCannt - Döbbenetes dolgot állít egy látnok

Forrás: Origo -
gyilkosság maddie McCann Madeleine McCann látnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy német látnok azt állítja, tudja, hol temették el a 15 éve eltűnt kislányt, Madeleine McCannt.

Michael Schneider látnok azt állítja, hogy pontosan be tudja jelölni a térképen, hogy hol temette el gyilkosa a kis Maddie-t. Schneider szerint a kislányt egy pedofil bűnöző ölte meg, holttestét pedig az eltűnés helyszínétől, a Maddie szülei által bérelt nyaralótól 20 percnyi autóútra, egy bozótosban ásta el.

Egy látnok állítja, hogy tudja, hol temették el Madeleine McCannt Forrás: Origo

Michael Schneider már többször segített a rendőrségnek, idén már négy eltűnt személy ügyét oldotta meg. A Daily Starnak azt mondta, most is egyértelműen érzi, hogy ki ölte meg Madeleine McCannt, és pontos koordinátákkal tudja meghatározni, hol fekszik a kislány holtteste.

Maddie szülei a Facebookon tettek közzé egy bejegyzést, amiben üdvözölték a hírt, hogy a német rendőrségnek van gyanúsítottja a kislányuk eltűnésével kapcsolatban, ám megjegyezték azt is, hogy nem adják fel a reményt, hogy élve láthatják a lányukat, még akkor sem, ha erre nagyon kicsi az esély.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.