Kilenc alkalommal találkozott földönkívüliekkel a nő: ez a legnagyobb félelme

UFO földönkívüli rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
AZ 51 éves nő próbált észszerű magyarázatot találni észleléseire, de végül arra jutott, hogy földönkívüliek üldözik.

Sacha Christie hétéves korában találkozott először megmagyarázhatatlan jelenségekkel, mára pedig nem mer kimenni az otthonából, annyira fél, hogy elrabolják a földönkívüliek.

"Nagyon nehéz megmagyarázni a találkozásaimat, mivel nehezen tudom elhinni, amit láttam. Egész életemben próbáltam más dolgokkal megmagyarázni a tapasztalataimat, de az egyetlen következtetésem az, hogy más életformákról és UFO-król van szó. Ha az égre nézek, megijedek, mert nem tudom, mit fogok legközelebb látni" – mondta Sacha a Mirrornak.

Hozzátette, a legijesztőbb élménye akkor történt, amikor volt élettársával, Steve-vel és fiával, Louie-val nyaralt egy walesi kisvárosban.

"Láttam, hogy Steve kint nézi az eget és kirohantam, hogy megnézzem, mi a baj. Az égen lévő fluoreszkáló fényekre mutatott, amik egyre nagyobbak lettek, minél közelebb jöttek felénk. Mivel a felhők alacsonyan voltak, az UFO árnyéka és alakja miatt úgy nézett ki, mintha fényes, hullámzó medúzák lennének az égen. Lenyűgöző volt" – mondta. Ekkor látta, hogy valami kinyúl a sövényből, és megérinti kisfia lábát.

"Tényleg nem tudtam elhinni, sokkot kaptam. Louie azt mondta, hogy valami megérintette a lábát, és én hittem neki, de jobban meg akartam nézni a fényeket, hogy megértsem, mi történik. Még vagy egy percig álltam ott, amikor hirtelen hallottam, hogy valami mezítláb fut mögöttem a sárban. Hirtelen nekem ütközött, ahogy elhaladt mellettem. Mielőtt még felfogtam volna, hogy mi történt, pánikszerűen rohantam vissza a házba, teljes hisztérikus vakságban, nem láttam, hova megyek. Csak azt tudtam, hogy futnom kell."

Kiszivárgott egy földönkívüliekről szóló jelentés az amerikai Védelmi Minisztérium és a hírszerzési ügynökségeket összefogó igazgatóságtól. A Pentagon jelentéseiben információk szerepelnek elrablásról, szexuális érintkezésről, terhességről és telepátiáról is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.