Hajdú Péter menyasszonya imád édesanya lenni, de sok nehéz pillanatot élt át a szülés utáni időszakban. Őt sem kímélte a szülés utáni depresszió, előfordult, hogy napokig csak sírt. 

Február 14-én, Valentin-napon adott életet első gyermekének Hajdú Péter menyasszonya, Láng Eszter. A pár nem is lehetne boldogabb, a babázás minden percét élvezik. Bár Eszter mindennél jobban várta, hogy megszülessen a kisfia, az első időszakban a szép pillanatok közé mégis befészkelte magát a szülés utáni depresszió.

"Egy kicsit engem is elért. Hirtelen a négy fal közé kerültem egy pörgős életből és ez nagyon megviselt. El kellett búcsúztatnom ezt a fajta életet. Sokszor sírtam. Volt, hogy a fiammal együtt sírtam. Aztán Peti amikor hazaért, átvette a babát, aki egyből elhallgatott és nevetni kezdett. Ettől csak még jobban sírtam" – mondta Eszter a Borsnak. Hozzátette, szerencsének érzi magát, hogy Dominik kiegyensúlyozott baba, csupán a frontok tudják megzavarni a nyugalmát.

"Nem rég voltak olyan napok, amikor fájt a hasa és bármit csináltam, nem volt jó. Máskor meg kész matrica" – folytatta. 

Eszter és Péter tudja, hogy attól, mert szülővé váltak, még nem szabad hagyni, hogy az intimitás háttérbe szoruljon. A két nagymama segítségével minden héten van lehetőségük kiszakadni egy kicsit a hétköznapokból, és ezt ki is használják.

"Hetente egyszer kétszer randinapot tartunk. Muszáj. Olyankor munka után a nagymamák vigyáznak Dominikra, akik így kiélhetik magukat az unokájukkal és mi is kaphatunk egy kicsit egymásból" – mondta a fiatal anyuka.

Hajdú nemrég arról beszélt, hogy a kis Dominiknál nem akarja elkövetni azokat a hibákat, amiket Noncsinál és Dávidnál, és minden fontos pillanatnál jelen akar lenni.