Hajdú Péter menyasszonya őszintén vallott szülés utáni depressziójáról

Láng Eszter szülés utáni depresszió szülés gyerekvállalás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter menyasszonya imád édesanya lenni, de sok nehéz pillanatot élt át a szülés utáni időszakban. Őt sem kímélte a szülés utáni depresszió, előfordult, hogy napokig csak sírt. 

Február 14-én, Valentin-napon adott életet első gyermekének Hajdú Péter menyasszonya, Láng Eszter. A pár nem is lehetne boldogabb, a babázás minden percét élvezik. Bár Eszter mindennél jobban várta, hogy megszülessen a kisfia, az első időszakban a szép pillanatok közé mégis befészkelte magát a szülés utáni depresszió.

"Egy kicsit engem is elért. Hirtelen a négy fal közé kerültem egy pörgős életből és ez nagyon megviselt. El kellett búcsúztatnom ezt a fajta életet. Sokszor sírtam. Volt, hogy a fiammal együtt sírtam. Aztán Peti amikor hazaért, átvette a babát, aki egyből elhallgatott és nevetni kezdett. Ettől csak még jobban sírtam" – mondta Eszter a Borsnak. Hozzátette, szerencsének érzi magát, hogy Dominik kiegyensúlyozott baba, csupán a frontok tudják megzavarni a nyugalmát.

"Nem rég voltak olyan napok, amikor fájt a hasa és bármit csináltam, nem volt jó. Máskor meg kész matrica" – folytatta.

Eszter és Péter tudja, hogy attól, mert szülővé váltak, még nem szabad hagyni, hogy az intimitás háttérbe szoruljon. A két nagymama segítségével minden héten van lehetőségük kiszakadni egy kicsit a hétköznapokból, és ezt ki is használják.

"Hetente egyszer kétszer randinapot tartunk. Muszáj. Olyankor munka után a nagymamák vigyáznak Dominikra, akik így kiélhetik magukat az unokájukkal és mi is kaphatunk egy kicsit egymásból" – mondta a fiatal anyuka.

Hajdú nemrég arról beszélt, hogy a kis Dominiknál nem akarja elkövetni azokat a hibákat, amiket Noncsinál és Dávidnál, és minden fontos pillanatnál jelen akar lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.