Nemcsak a szomszédlány vágyakozhat egy sztár után, a hírességek is álmodoznak más celebekről. Néhányuk életében a sors végül úgy keverte a kártyákat, hogy megismerkedtek addig plátói szerelmükkel, és bár a románc egyeseknél csak rövid ideig tartott, vannak, akik hosszú ideje boldog házasságban élnek rajongásuk egykori tárgyával. Összeállításunkban 8 ilyen sztárpárt mutatunk be.

Hailey és Justin Bieber

Hailey Baldwin már tinédzser kora óta rajongott Justin Bieberért, azonban a tinibálvány sokáig Selena Gomezbe volt szerelmes. 2009-ben találkoztak egy tévéműsorban, és családjaik csak ezt követően kezdtek el barátságot ápolni egymással. Eleinte viharos volt a kapcsolatuk: barátok voltak, összejöttek, rövid időre szakítottak, majd 2018 júniusában ismét találkoztak, azóta pedig elválaszthatatlanok.

Justin Bieber és Hailey BaldwinForrás: AFP/Angela Weiss

Victoria és David Beckham

Először 1997-ben, egy futballmeccsen találkoztak, amikor David Beckham a Manchester United FC csapatában játszott. Victoria előtte sosem randizott hírességgel, úgyhogy későbbi férje emiatt is volt különleges az életében. A szerelmesek egy évvel később eljegyezték egymást, majd 1999-ben összeházasodtak, és azóta is boldogan élnek.

David Beckham és Victoria BeckhamForrás: WireImage/2012 WireImage/John Shearer

Demi Lovato és Max Ehrich

A 30 éves színész már jóval azelőtt vágyakozott az énekesnő után, hogy randevúzni kezdtek volna. 2020 elején Demi Lovato szingli volt, ekkor kezdtek levelezni a közösségi médiában. A romantikus üzenetekből randevúk születtek, a fiatalok egymásba szerettek, majd néhány hónappal később sor került a lánykérésre is. Ám kapcsolatuk csupán fellángolás volt, hiszen két hónappal később felbontották az eljegyzést.

Demi Lovato és Max EhrichForrás: Instagram/Demi Lovato

Emily Blunt és John Krasinski

A színész 75 alkalommal nézte meg Az ördög Pradát visel című filmet, amelyben történetesen Emily Blunt játssza az egyik főszerepet. A színészpáros először 2008-ban randevúzott, a következő évben pedig már eljegyezték egymást, és 2010 óta boldog házasságban élnek. John Krasinski álmában sem gondolta volna, hogy egy napon épp egyik kedvenc filmjének főszereplőjét fogja feleségül venni.

Emily Blunt és John KrasinskiForrás: NORTHFOTO/Tammie Arroyo

Chris Martin és Gwyneth Paltrow

Az énekes egy koncertjén ismerte meg az Oscar-díjas színésznőt. A sajtó már akkor spekulált, amikor még semmi sem volt köztük, és csak azután kezdtek el találkozgatni. A randevúkból 11 évig tartó házasság lett, ám a kapcsolat 2016-ban válással végződött.

Gwyneth Paltrow és Chris MartinForrás: AFP/Kevin Mazur

Jessica Alba és Cash Warren

2004-ben találkoztak, amikor épp a Fantasztikus négyes forgatása zajlott. Szerelmük azóta is töretlen: 2008-ban összeházasodtak Los Angelesben, azóta három közös gyermekük született.

Jessica Alba és Cash WarrenForrás: PA Images via Getty Images/PA Wire/PA Images/Ian West - Pa Images

Sandra Bullock és Jesse James

A pár 2003 decemberében ismerkedett meg egymással, mert Sandra Bullock keresztfia mindenáron szeretett volna találkozni az ismert tévés személyiséggel. A férfi nemcsak a kis srácot, hanem A szív bajnokai sztárját is levette a lábáról, hiszen két évvel később egy privát szertartás keretein belül összeházasodtak Kaliforniában. A házasságuk öt évig tartott, majd kiderült, hogy a férfi tucatnyi nővel csalta meg a színésznőt, így végül elváltak.

Sandra Bullock és Jesse JamesForrás: WireImage/2010 Steve Granitz/Steve Granitz