Tinédzserkori depressziójára, gyógyírnak szánta a számtalan testmódosítást, és bár sokan ijesztőnek tartják, ő elégedett a végeredménnyel. 

Körülbelül 600 tetoválást visel testén Amber Luke, ami 17,5 millió forintnyi ausztrál dollárjába került eddig, és annak ellenére sem bánja a rajta elvégzett testmódosításokat, hogy régi ismerősei, akik az utóbbi 10 évben nem látták, elmennének mellette az utcán. 

Megőrülnek a férfiak a széttetovált modellért, Amber Luke-ért (18+)Forrás: Instagram/Amber Luke

A 26 éves, Brisbane-ben élő modellt, aki gyönyörű fiatal lány volt, depressziója vitte arra a "menekülőútvonalra", melynek a vége jelenlegi külseje lett. 

Korábban, amikor sminkkel eltakarták az arcán lévő tetoválásokat, a végeredményt látva elsírta magát, de önmagának és a barátjának is jobban tetszik a tetovált, piercinges, fültágítós Amber. 

A fiatal nőnek rengeteg rajongója van, ám minden alkalommal, amikor "before-after", azaz ilyen volt, ilyen lett fotókat tesz ki közösségi oldalára, megosztja külsejével követőit. Van, aki sajnálja, hogy így tönkretette magát, mások az egekig magasztalják jelenlegi formáját - írja a Bors.