Miután összejött Norbival, terapeuta segítségére volt szüksége Rubint Rékának

Forrás: YouTube -
szakember pszichológus légzés terapeuta terápia Rubint Réka Schobert Norbert légzéstechnika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor megismerte Schobert Norbit, az ezzel járó ismertséget és támadásokat nem tudta egyedül feldolgozni, ezért fordult szakemberhez a fitneszguru.  

Vidéki, ismeretlen, nyíltszívű lányként jött össze a már akkor is ismert férjével, Schobert Norbival. Amikor kiderült, hogy ők ketten együtt vannak, rengeteg sajtóhírrel, támadással szembesült. Réka úgy érezte, nem tudja megvédeni magát a valótlan állításokkal szemben, mivel akkor még nem volt közösségi média, ahol megmutathatta volna, milyen ember ő valójában, illetve, ahol válaszolhatott volna az őket ért sértésekre, támadásokra.

Rubint Réka Forrás: YouTube

Egy nála edző lány ajánlotta neki azt a légzésterapeutát, akihez a mai napig jár, és akitől olyan légzéstechnikákat tanult meg, melyeket a mai napig alkalmaz. Ezek a technikák segítették és segítik át családját az utóbbi időben őket ért megrázkódtatásokon is. Sőt, a légzésen keresztül talált rá a fitneszedző önmagára és az útjára is.

"Minden embernek szüksége lenne egy segítőre" - mondta el a kérdésre, hogy a nála lényegesen szkeptikusabb férjének szerinte szüksége lenne-e pszichológusra.

A terapeutától tanultak mára tudásként értek be Rékában, aki így a sztrókja után felépülőben lévő férjének is sokat tud segíteni - mesélte a TV2 Mokka című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.