Lassan három hete, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián. A celeb holttestét lánya, Natasa Zselyke találta meg az erkélyen. Krisztián édesanyja, Júlia asszony megtörte a csendet, és elmondta, hogy dolgozza fel a történteket az unokája.

Júlia asszony megtörten mesélt fiáról, aki három nappal a halála előtt járt nála. 

"Minden egyes nap a sírógörcs kerülget, inkább fel sem megyek az internetre! Az emberek találgatnak, mi történhetett, és rosszindulatúak is. Itt, Tatabányán sem megyek már inkább sehova, mert lépten-nyomon megállítanak, és kérdezősködnek, pedig én sem tudok semmit"

– mondta a hot! magazinnak.

Krisztián édesanyja arról beszélt a lapnak, hogy a történtek óta minden nap beszél Mazsival, és amiben kell, segít neki. Júlia azon kívül, hogy gyászolja egyetlen gyermekét, nagyon aggódik unokája, Nati miatt, akinek édesanyja, Pamela most a legnagyobb támasza.

Egyelőre nem jár pszichológushoz, elegendő neki az, hogy a szokásosnál is többet foglalkoznak vele. Nati majdnem 9 éves, felfogja a történteket, amit a körülményekhez képest jól dolgoz fel. Nyáron már szeretném, ha itt lehetne velem több időt, akár heteket is, mert erre eddig nem került sor, vártuk, hogy nagyobb legyen  

– mondta Júlia.

Forrás: Berki Krisztián

Krisztián édesanyja biztos abban, hogy fia nem lett öngyilkos, hiszen imádott élni. A híresség utálta az alkoholt és a cigit, a szteroidok szedését pedig még akkor abbahagyta, amikor eldöntötték Mazsival, hogy kisbabát szeretnének. 

"Sajnos a magas vérnyomásra való hajlamot tőlem örökölhette, nekem is nagyon magas, sokszor 200 felett van, viszont én szedek rá gyógyszert" – árulta el, hozzátéve, hogy Krisztián temetését Mazsi intézi.