Az űrkutató szerint négy idegen civilizáció is megtámadhatja bolygónkat

UFO támadás földönkívüli űrkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az űrkutató szerint növelheti az idegen támadás esélyeit, ha üzeneteket küldenek a földönkívülieknek.

A Tejútrendszerben megbúvó négy ellenséges idegen civilizáció megtámadhatja a Földet - idézi Alberto Cabarellót a Ripost. A férfi közzétett egy tanulmányt, amiben leírja, mekkora az esély arra, hogy Földünket megtámadják a földönkívüliek.

A spanyolországi Vigo Egyetem PhD-hallgatója az International Journal of Astrobiology című folyóiratában arról beszél, hogy bár jelenleg egészen kicsi az esély a földönkívüli támadásra, ha elkezdünk jeleket küldeni az űrbe, annak akár végzetes is lehet a kimenetele számunkra.

Fotó / 123RF

Elmondja, hogy nem szabad elfelejteni azt az 1977-es üzenetet, amelyet a bolygónkra sugároztak. Ez egy percnyi rádióenergia-kitörés volt, ami a Földtől 1800 fényévnyire lévő Napszerű csillagból származhatott, és lehetséges bizonyíték arra, hogy nem vagyunk egyedül - írja a Daily Star.

Cabarello továbbá arra intette a tudósokat, hogy óvatosan használják a METI-t (ami a földönkívüli intelligencia üzenetküldője), mert könnyen veszélybe sodorhatják a Földet.

Az ufók létére még soha nem találtak egyértelmű bizonyítékot, de mindig vannak olyanok, akik állítják, hogy földönkívüli tárgyakat láttak, mint például ez a nő, aki meg is örökítette. Scott C. Waring ufószakértő pedig korábban megmutatott egy felvételt, ami szerinte egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a Földet idegenek látogatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.