tévézés visszavonulás eltűnt Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi Bharat, a korábbi műsorvezető és sorselemző hosszú ideje teljesen visszavonult, és egyáltalán nem hallat magáról.

Joshi Bharat 2021. végén fejezte be a tévézést, amikor akkori párja, Mészáros Lőrinc volt felesége eladta a csatornát, amelynél dolgozott. Februárban már arról írtunk, hogy a műsorvezető végleg visszavonul, később pedig párkapcsolata is tönkrement.

Joshi Bharat a stúdióban Forrás: Life TV

A Blikk most utánajárt annak, vajon mi lehet a tévéssel, és megtudták, hogy már sorselemzésre jelentkező ügyfeleket sem fogad.

"Többször jártam nála, de már nem fogad senkit" – állította Bharat egyik korábbi ügyfele. A hírt a tévés egy közeli ismerőse is megerősítette: "Igen, Bharat teljesen visszavonult, próbálja élvezni a nyugdíjas életet, csak magára koncentrál".

A lap szerette volna megkérdezni Joshi Bharatot is, mik a tervei, azonban hárította az érdeklődést, mondván, hogy már nem közszereplő, így nem szeretne nyilatkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.