Váratlan döntést hozott Joshi Bharat: teljesen visszavonult a nyilvánosságtól

közszereplő visszavonulás Mészáros Beatrix Life TV Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi Bharat azóta kerüli a nyilvánosságot, hogy fény derült kapcsolatára Mészáros Lőrinc volt feleségével, Beatrixszel. Kiderült, hogy az egykori tévés visszavonulása nem átmeneti.

Joshi Bharat hónapok óta távol tartja magát a nyilvánosságtól, a műsorvezető jó ideje már képernyőn sem látható. A Life TV-t azután hagyta ott, hogy párja, Mészáros Lőrinc egykori felesége eladta a csatornát. Bár akkor nem erősítették meg hivatalosan a hírt, látható, hogy a szerződését nem hosszabbíttatta meg, és más csatornánál sem keresett állást. A Story Magazin arra volt kíváncsi, vajon tervez-e még tévés munkát, láthatják-e a nézők hamarosan újra képernyőn.

Joshi Bharat többé nem közszereplő Forrás: Life TV

Megkeresésükre azonban meglepő válasz érkezett. "Már nem vagyok közszereplő" - ezt az üzenetet küldte Joshi Bharat. A lap azt is tudni véli, hogy Joshi Bharat volt felesége - akitől 31 év után vált el - új életet kezdett: eladta a gödöllői házát, amit 109 millióért árult, és a fővárosba költözött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.