„Nem aranyásó vagyok, hanem szerelmes" - 33 év a korkülönbség a 23 éves lány és a milliomos között

esküvő aranyásó párkapcsolat Tinder milliomos szerelem házassági szerződés korkülönbség kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így kell jól tinderezni, mondhatná a 23 éves Allana Luke, de nem mondja, helyette inkább azt próbálja bebizonyítani, hogy valóban szerelmes 56 éves vőlegényébe.

A fiatal lány megunta a korabeli pasikat, ezért Tinderen átállította a korosztályt 25-65 évre, s másnap már meg is találta az igazit a milliomos Jeff Winn személyében.

A férfiban eleinte a fotói vonzották, melyeken a saját kastélya előtt állt. A lány úgy gondolta, ha másra nem, a randi megfelel egy jó sztorinak, amit baráti társaságban mesélhet. De ennél több alalkult kettejük között. A férfi meghívta magához a nőt, őzpörköltet ettek és pezsgőt ittak. Másnap az idősödő milliomos meghívta Allanát Marbellára, ő pedig igent mondott.

Marbellán a tervezett egy hét helyett 17 napot töltöttek, közben vőlegényétől nagylelkű ajándékot kaptt a születésnapjára: egy pár gyémánt fülbevalóval lepte meg őt lovagja.

Az első szex is ott történt meg, s úgy tűnik, az és a nyaralás is olyan jól sikerült, hogy szerelmet vallottak egymásnak, majd hazaérve össze is költöztek.

A lányt nem zavarja a nagy korkülönbség, azt mondja, mindig is az idősebb férfiak jöttek be neki.

„Tagadhatatlan, hogy Jeff sokkal idősebbnek tűnik nálam, ami miatt az emberek lesütik a szemüket, amikor meglátnak minket. Automatikusan azt feltételezik, hogy csak a pénze miatt vagyok vele. Nem hibáztatom őket, mert nekem is ez lenne az első gondolatom. De akkor is Jeffel lennék, ha elveszítené a házat és csődbe menne" - mesélte Allana a Mirrornak, hozzátéve, hogy az esküvő előtt hajlandó házassági szerződést is aláírni, annyira odavan párjáért.

A pár 2020 óta van együtt, Allana anyja kettejük kapcsolatát a Pretty Woman című filmhez hasonlítja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.