Horváth Éva kisfia balesetet szenvedett nyaralás közben

Forrás: Instagram/Horváth Éva -
Horváth Éva baleset nyaralás kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva és családja a Gili szigetekre ment nyaralni, azonban már az első napon megtörtént a baj: kisfia, Kristóf csúnya balesetet szenvedett.

"Megérkeztünk a csodálatos Gili szigetekre, becsekkoltunk a szállodába, nagyon éhesek voltunk. Leülünk, hogy eszünk valamit, egyszer csak halljuk, hogy Kristóf üvölt. Én odanéztem, láttam, hogy már baj van. Tiszta vér volt körülötte minden. Képzeljétek el, hogy a medencében volt egy kerámia lap, ami el volt törve, és elvágta szegénykém nagy lábujját, de brutálisan mélyen" - mondta Éva a nyaraláson készült videójában.

Horváth Éva Balin Forrás: Instagram/Horváth Éva

"Úgyhogy most ott ücsörög, és ugye azért jöttünk ide, hogy az óceánban úszunk, és nem tudom, hogy ezek után hogy fog tudni belemenni. Biztos, hogy borzasztóan fogja csípni a lábát" - mondta a modell.

Horváth Éva és családja év elején költöztek Balira, és nem tudni, mikor tervezik, hogy hazatérnek. A különös kalandról videósorozatban számol be az egykori műsorvezető, aki emellett folyamatosan tölti fel magáról és persze az országról a különféle fotókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.