Horváth Gréta sajnálja, hogy nem hallgatott a szüleire Meggyes Dáviddal kapcsolatban

Horváth Gréta válás szülő szerelem magánélet Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta a közösségi oldalán beszélt őszintén a magánéletéről.

Év elején bombaként robbant a hír, hogy válik Horváth Gréta és Meggyes Dávid. Mint kiderült, Dávid a táncosnő Stana Alexandrával lépett félre. Bár Gréta hatalmasat csalódott, villámgyorsan összeszedte magát, fogyott húsz kilót, nemrég pedig a szerelem is rátalált.

Az influenszer most Instagram-oldalán válaszolt követői kérdéseire, többek között arra is, hogy volt-e valami, amiben a szüleinek végül igaza lett.

Horváth Gréta Forrás: Horváth Gréta/Instagram

"Ez nagyon jó kérdés. Igen! A párkapcsolataim terén mindig igazuk van és volt. Már nagyon hallgatok rájuk. Kár, hogy hamarabb nem tettem" - válaszolta Gréta, aki egyébként kétszer vált el. Először gyermeke édesapjától, akivel máig jó viszonyt ápol, másodszor pedig Dávidtól, akivel már nem kommunikálnak.

Az is kiderült, hogy Gréta igazán sajnálta a pénzt a válóperes ügyvédre, azonban háza és nyaralója szerencsére az ő tulajdona volt, így azon nem kellett osztoznia.

Továbbá elmondta, hogy új párjával ő is és a családja is úgy érzi, hogy megtalálta az igazit, azonban továbbra sem akarja megmutatni a nyilvánosságnak, minden közös médiamegkeresést elutasítanak. Szerencsére Gréta boldogabb, mint valaha, amióta nem kirakatban éli az életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.