Erős Antónia nemrég az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy pár perccel az egyik adás előtt mennyien dolgoztak azon, hogy úgy álljon rajta a ruha, ahogy a nézők láthatták.

Erős Antónia pénteken egy gyönyörű, színes ruhában köszöntötte a híradó nézőit. Az adás előtt történt egy kis baleset, ugyanis szétnyílt a tévés ruhájának cipzárja, és mivel átöltözésre már nem volt idő, a stylistként dolgozó Toman Viki tűt és cérnát ragadott, és elhárította a vészhelyzetet.

Netti a Blikknek mesélt arról, hogy szinte naponta trükköznek, hogy a ruha úgy álljon rajta, ahogy azt a szakemberek elképzelték.

"Szinte naponta trükközünk. Fontos, hogy testhezálló legyen a ruha, mert mögöttem egy szék van, egybeolvadva a testemmel. Volt már minden: hogy fordítva húztunk fel egy ruhát, vagy hátul csipeszekkel húztuk össze, mert különben lógott volna. Legutóbb nem működött a cipzár, össze kellett varrni, de azonnal, nem volt idő átöltözni már adás előtt... persze, ez ritka. Általában megoldjuk biztosító tűvel, de olyan is volt, hogy előkerült a kétoldalú ragasztószalag – nevetett a kreatív megoldásokon a híradós, aki azt is elárulta, hogy mivel a nézők nem látják a lábukat, előfordul, hogy strandpapucsban vagy sportcipőben olvassa a híreket.

"Egy nagy öltözőből együtt választjuk ki a stylistokkal a darabokat. Ismerik a híradó követelményeit, az ízlésemet is. Előfordul, hogy egy-egy darabra azt mondom, nem veszem fel, de tízből kilenc alkalommal tetszik, amit Toman Viki vagy Cserjés Csabi hoz. Huszonöt éve minden este öltöztetnek, nagy kihívás, hogy mindig csinos, divatos, de azért „híradós" is legyen a szettem – árulta el Erős Antónia.

A gyönyörű híradós nemrég 25 éve működő házasságáról vallott, és elárulta, mi a titkuk.