Bilincsben vezették Curtis gyilkossággal vádolt testvérét a bíróságra

Forrás: Police.hu -
gyilkosság Sz. Lajos Katzenbach-gyilkosság Katzenbach Imre Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fővárosi Törvényszéken megkezdődött a Katzenbach-gyilkosság büntetőperének előkészítő ülése. Az ügy egyik gyanúsítottja a népszerű rapper, Curtis bátyja, Sz. Lajos.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a vád szerint Curtis fivére 2009. szeptember 28-án Baranyajenő térségében, egy erdős területen két társa közreműködésével végzett Katzenbach Imre egykori focistával és vállalkozóval. A gyanúsítottak tagadják a bűncselekmény elkövetését.

A Fővárosi Törvényszéken megkezdődött előkészítő ülésre a Blikk értesülései szerint Sz. Lajost vezetőszáron, bilinccsel a csuklóján kisérték be a kommandósok.

A kép illusztráció. Forrás: Police.hu

A tárgyalás első percében felszólalt Sz. Lajos védője, Dr. Zamecsnik Tamás és közölte, hogy szabályellenes a fővárosban tartani a tárgyalást, hiszen a bűncselekmény a Baranya megyéhez tartozó Baranyajenőn történt. Szerinte az ülést az ottani bíróságra kellett volna szervezni, ezért az eljárás megszüntetését kérte. A bíróság elutasította a kérést, mivel a gyilkosságra való felbujtás Budapesten történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.