A királyi család tagjai mindig kifogástalan öltözékben jelennek meg a hivatalos eseményeken, sőt, sokszor még a magánéletükben is kínosan ügyelnek a legapróbb részletekre. Nem véletlenül, ugyanis a lesifotósok és a kritikusaik árgus szemekkel figyelik minden lépésüket.

Vannak azonban olyanok, akiknek az se jó, ha az uralkodói család megjelenése makulátlan és példamutató. Vilmos herceg és családja múlt vasárnap jelen volt a brit teniszbajnokság, a Wimbledon férfi döntőjén, ahol elegáns ruhában izgulták végig a szerb Novak Djokovic és az ausztrál botrányhős, Nick Kyrgios párharcát.

A meccs végül Djokovic győzelmével zárult, ám a nézők egy részét nem annyira a tenisz, mint a királyi család tagjainak öltözéke foglalkoztatta. Nemtetszésüknek pedig hangot is adtak.

A DailyStar szerint többen is kritizálták Vilmosékat, amiért a kis György hercegre a közel 30 Celsius fokos melegben sötét öltönyt adtak. György idén júliusban ünnepli majd 9. születésnapját és sokak szerint egyáltalán nem gyerekként, hanem már most felnőtt férfiként kezelik őt.

György azonban az öltönye nélkül is felhívta volna magára a figyelmet, ugyanis látványosan unta a mérkőzést. Túrta az orrát és alvást színlelt édesapja vállának támaszkodva. Pár hónappal ezelőtt Vilmosék kislánya, Sarolta is grimaszaival hívta fel magára a figyelmet.