Imádja az internet Sarolta hercegnőt: grimaszokat vágott dédapja szentmiséjén

királyi család videó Fülöp herceg Katalin hercegné grimaszolás Vilmos herceg szentmise Sarolta hercegnő II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly nem sokkal századik születésnapja előtt hunyt el II. Erzsébet férje, Fülöp herceg. Halálának egyéves évfordulójához közeledve nemrég szentmisét tartottak a tiszteletére.

Majdnem a teljes királyi család részt vett a Westminster-apátságban megrendezett ünnepségen. Ismét a nyilvánosság előtt mutatkozott a nemrég hosszú időn át betegeskedő II. Erzsébet, valamint ott volt a szexuális zaklatási botrányba keveredett András herceg is. A szentmise legérdekesebb pillanatát azonban Sarolta hercegnőnek köszönhetjük.

Vilmos herceg és Katalin hercegné kislánya épp akkor grimaszolt, amikor őt vette a kamera. Miközben a mellette helyet foglaló bátyja, György herceg a székében fészkelődött, édesanyja rezzenéstelen arccal hallgatta a misét. A videóból nem derül ki, Sarolta miért húzta a száját és vágott vicces arckifejezést, de az internet népe imádja a hercegnőről készült rövid felvételt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.