Zámbó Krisztián meglepő ajánlatot tett hölgyrajongóinak: hatalmas a sikere

ajánlat takarítás Zámbó Krisztián jelentkező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián legutóbbi Facebook-posztja felrobbantotta az internetet. Ez azonban nem is akkora csoda, ha meglátjuk, mit ajánlott fel követőinek.

Takács Zsuzsika és Zámbó Krisztián nemrég még a közös gyermeket és az esküvőt tervezték, június elején azonban bejelentették, hogy szakítottak. Az énekes azóta igen keményen bírálta Zsuzsikát, akivel tizenegy évig voltak együtt.

Most azonban úgy tűnik, Krisztián elkezdett visszatalálni magához a szakítás után, de legalábbis sziporkázik a Facebookon. Egy korábbi posztjában meglepő ajánlatot tett rajongóinak, akik örömmel élnének is a lehetőséggel. Azonban el kell keserítenünk azokat, akiknek máris beindult a fantáziája: csupán takarításra vállalkozott az énekes.

#superman Takarító Nő a takarító nőő Hölgyeim ha valakinél takarítani kell, teljesen ingyen ,csak bátran keressen

Posted by Zámbó Krisztián hivatalos oldala on Monday, July 11, 2022

"Takarító nő, a takarító nőő! Hölgyeim, ha valakinél takarítani kell, teljesen ingyen, csak bátran keressen" - írta a képhez, amivel láthatóan nagy sikere lett, hiszen számtalan nő kommentelte, hogy szívesen átadná a házimunkát Krisztiánnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.