Kiderült, milyen hallucinációkat okozott az ayahuasca Béres Anettnél: így szerezte a sérüléseit

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
VV Anett sérülés hallucináció teaszeánsz ayahuasca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos hallucinációk gyötörték Béres Anettet a teaszeánsz után: üldözői elől menekülve szerezte brutális sérüléseit.

Ahogy Zacher Gábor korábban elmondta, a pszichoaktív szerek okozta hallucinációk nagyban függnek attól, hogy használójuk éppen milyen lelkiállapotban van. Ahogy mi is megírtuk, Anett egyik ismerőse szerint a lány azért jelentkezett a szertartásra, mivel régóta magányos volt, és lelki megnyugvásra vágyott. Úgy érezte, hogy megrekedt az élete, sem a karrierjében, sem a magánéletében nem tudott sikereket elérni, és ettől a spirituális utazástól várta a válaszokat a kérdéseire.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Miután Anett magához tért a kórházban, egy közeli barátja a Velvetnek számolt be arról, hogy milyen hallucinációi voltak a volt ValóVilág-szereplőnek:
"Hallucinációjában kígyók üldözték, előlük menekült. Menekülés közben végül leugrott egy magaslati pontról, ekkor szerezte a sérülései nagy részét."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.