Videón a teaszeánsz, kiderült, mit élhetett át VV Anett

Forrás: RTL -
VV Anett tea szeánsz szeánsz ayahuasca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, VV Anett részt vett egy teaszeánszon Siklóson, de bepánikolt és berohant az erdőbe. Az egykori valóságshow-sztárra meztelenül találtak rá, súlyos állapotban, végül életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Arról, hogy mi történik egy ilyen szeánszon, több videó is kering az interneten, egészen megdöbbentő.

Korábban Varga Viktor arról nyilatkozott, hogy ő maga is használt már ilyen szert Peruban. Elmondta, hogy a szeánszot hónapos felkészülés előzi meg, beszélgetések a helyi sámánnal, és segítők is folyamatosan jelen vannak, figyelve a résztvevőket.

"Itt az elmével 'játszunk', nyitogatjuk azokat a bezárt kapukat, amiket nem szabad" - mondta.

A Bors információi szerint a lelki egészségre vonatkozóan kevés a pszichológiai tanulmány, azonban azok, akik rendszeresen fogyasztják az ayahuascát - természetesen megfelelő, biztonságos, rituális környezetben - csökkentett pánikszintet mutatnak, és általában véve bizakodóak. A videón pedig látszik, hogy a szer fogyasztása komplex előkészületeket igényel, és használói transzcendentális állapotba kerülnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.